Ez a Te ajándékod! - Kattints ide >>>>

Mentőmellények a biztonságért .

Mentőmellények a biztonságért .

Napjainkban sajnos jellemző egyre több nyaraló, kiránduló körében, hogy mindent a szórakozásnak rendelnek alá, és nem fordítanak elegendő figyelmet a biztonságra.

halászruha

Mi azt valljuk, hogy mindenki tartozik annyi felelősséggel a saját és mások testi épségéért, hogy az alapvető biztonsági előírásokat betartsa és a szükséges felszereléseket használja.

Ehhez nyújtunk mi segítséget. Webáruházunkban széles kínálat található védő-és munkaruházatokból, kiegészítőkből és eszközökből. Úgy döntött, hogy idén nem csak a vízparton lógatja a lábát, hanem kipróbál valami kalandosabb programot is? Akkor ne feledkezzen meg a megfelelő mentőmellény beszerzéséről se! Vízitúrához, raftinghoz, de egy egyszerű horgásztúrához is fontos kellék egy megbízható mentőmellény.

Termékeink között gyerekek számára készült mentőmellényeket is talál, melyek a még úszni nem tudó, vagy gyakorlatlan kicsik számára is lehetővé teszik, hogy kimerészkedjenek a nyílt vízre.

Az általunk forgalmazott mentőmellények súly és méret alapján egyénre szabottak, megkülönböztető és jól látható színben készülnek.

A mentőmellény biztonságot ad! Ha csónakba ülünk vegyük fel, hiszen a balesetek kiszámíthatatlanul következnek be! 

A legtöbb helyen kötelező a viselete, a vízirendőrség szigorúan büntet, akkor is, ha mellényben nem található meg a forgalomba hozhatóságot igazoló minősítés.

Azt tudjuk, hogy mentőmellény kötelező kajakban, kenuban, csónakban, vitorláson, illetve minden vízisporteszközön. Ha valakinek kimegy a fejéből, akkor a vízirendőrök segítenek megjegyezni negyvenezerért!

Csónak és vízi sporteszköz használatára vonatkozó szabályok megszegése esetén, a Hajózási Szabályzat II. RÉSZ 4.07 cikk 1. és 3. pont alapján a helyszíni bírság 40 000 Ft, eljárás esetén 80 000 Ft.

“3. Vízen levő (közlekedő vagy veszteglő) csónakban tartózkodó úszni nem tudó, valamint 14 évnél fiatalabb személy, továbbá vízi sporteszközön közlekedő minden személy köteles mentőmellényt viselni.”

A mentőmellényt mindig a súlyunknak, méretünknek megfelelően válasszuk ki és szorosra húzott hevederekkel használjuk!

Ne feledkezzen meg a mentőfelszerelésről és szórakozzon biztonságban!