Ez a Te ajándékod! - Kattints ide >>>>

Halász csizmák

9 termék 1 9
16
Melles Csizma
Várható kiszállítás:
1 - 2 munkanap
Az eredeti ár 22 733 Ft
19 025 Ft
Combcsizma
Várható kiszállítás:
1 - 2 munkanap
12 573 Ft
Gumiból Készült Halászruha Csizmával
Várható kiszállítás:
1 - 2 munkanap
63 500 Ft
9 termék 1 9

A halászcsizma az egyik legfontosabb védőfelszerelése egy halásznak. A Le Chameau, neoprén és melles halászcsizmák különösen népszerűek a halászok között.
A Le Chameau csizmákat Franciaországban gyártják, és a prémium minőségéről híres. Általában natúr kaucsuk gumi felhasználásával készülnek, ami kiváló vízállóságot és tartósságot biztosít. Az anyag használatával minden időjárási körülmények között jól használhatóak, az esős, sáros és hó borította területekhez egyaránt. A neoprén csizmák kifejezetten hidegebb, vízzel kapcsolatos környezetben alkalmazhatók. Az ilyen típusú csizmák általában vastagabb talppal és bélelt bélésűek, amelyek kiváló kényelmet és védelmet biztosítanak. A bélelt csizmákat leginkább hideg időjárási körülmények között használják. Ezek a csizmák gyakran meleg szőrös vagy műszőrme béléssel rendelkeznek, amelyek védik a lábakat a hideg és nedves körülményektől. A bélelt csizmák kényelmesek és melegen tartanak, lehetővé téve a halászok számára a hosszú órákat a vízen.A halászruházat szintén kulcsfontosságú termék a halászoknak. A halászruhák általában könnyen száradó, tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a kopásnak. Ezek a ruhák általában széles és lazább szabásokkal rendelkeznek, hogy a halászok szabadabban mozoghassanak. Sok halászruházat vízálló bevonattal vagy membránnal rendelkezik, hogy teljes körű védelmet nyújtson az elemek ellen. 
Összességében a halászcsizmák, Le Chameau, neoprén csizmák, bélelt csizmák és halászruhák fontos eszközök a halászok számára, amelyek védelmet és kényelmet nyújtanak a különféle időjárási körülmények között. A minőségi anyagokból készült csizmák és ruházatok jelentősen megnövelik a halászok hatékonyságát és biztonságát a vízen.